Weekmail Sliedrecht

Al het nieuws uit Sliedrecht

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Sliedrecht direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

De laatste editie van de Weekmail in ’t kort. Elroy Bezemer, trainer van Sliedrecht Sport, voelt zich niet meer opgejaagd. ● Aquamundas biedt deze zomer flinke kortingen op waterontharders in Sliedrecht. ● Merweradio herdenkt 50 jaar Radio Veronica en Noordzee met speciale uitzending. ● Pand Elektra in Sliedrecht opent na renovatie, huurovereenkomst met SOJS ontbreekt. ● Voorverkoop Fokveedag Boerenlandfeest in Hoornaar gestart, kaarten kosten tien euro. ● College Sliedrecht vraagt raad om €2,2 miljoen voor noord-zuidverbinding. ● Willem Post bezit ’s werelds grootste Ferrari-kunstcollectie met 146 werken.
 
En verder… Kunstenaar Jelle Korevaar blijft in de kerk ondanks orthodoxe meningsverschillen. ● Methaangas vertraagt rioolwerkzaamheden in Sliedrechtse Vogelbuurt. ● Begraafplaats Sliedrecht krijgt nieuwe paden na klachten over begaanbaarheid. ● Gemeente Sliedrecht start essentiële onderzoeken voor noord-zuidverbinding deze zomer. ● Burgemeester en raadsleden bezoeken Orăştie ter gelegenheid van 800-jarig bestaan. ● Scheidsrechters VV Sliedrecht genieten van een avond bowlen en eten. ● Rennersclub Jan van Arckel viert 70-jarig bestaan met groot feest.
 
Sliedrecht staat bekend om haar ligging aan de rivier de Merwede, wat zorgt voor prachtige uitzichten en mogelijkheden voor watersportliefhebbers. Daarnaast is de gemeente trots op haar rijke historie als belangrijk centrum voor de baggerindustrie. Sliedrecht biedt haar inwoners een gevarieerd aanbod aan winkels, horecagelegenheden en sportfaciliteiten. Ook zijn er diverse groene parken en natuurgebieden waar je kunt genieten van rust en natuur. Kortom, Sliedrecht is een levendige gemeente met een unieke mix van water, historie en voorzieningen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Sliedrecht te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Dordrecht, Papendrecht en Hardinxveld-Giessendam, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws