Weekmail Oudewater

Al het nieuws uit Oudewater

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Hekendorp, Oudewater, Papekop en Snelrewaard direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

De laatste editie van de Weekmail in ’t kort. Linschoter kermis viert bijna 150 jaar oude traditie van warme bollen. ● Junior Hidde van Dam schittert op Hollands Kampioenschap in Vlist. ● FC Oudewater speelt gelijk tegen Oudewater met 2-2. ● Aimée is finalist in Jumbo ontwerpwedstrijd voor nieuwe Jumbotas. ● Nieuwbouw Plus Waarder gestart met eerste paal geslagen. ● Koudekerk en FC Oudewater eindigen in 2-2 gelijkspel, fotoserie beschikbaar. ● Voedselbossen in Utrecht houden Open Dag voor publiek.
 
En verder… Stadspark Oudewater Festival keert terug op 7 september. ● Papekop houdt jaarlijkse schouw met wethouder en gemeentelijke diensten. ● Montferland en Oudewater willen gezamenlijk heksenmonument oprichten. ● FC Oudewater wint oefenwedstrijd tegen RCL met 3-1. ● Sophia de Voogt behaalt tweede plaats op NK springen. ● Gratis workshop over bodemdaling in Gemaal op 7 september. ● Jaarlijkse kaasverkoopactie van Polsstokclub en Linfano op 6 september.
 
Oudewater staat bekend om zijn rijke historie en charmante karakter. Het stadje ademt een authentieke sfeer uit, met zijn prachtige grachtenpanden en historische gebouwen. Daarnaast is Oudewater wereldberoemd om zijn Heksenwaag, waar je kunt ontdekken of je een heks bent of niet. Ook biedt de gemeente volop mogelijkheden voor recreatie, met mooie wandel- en fietsroutes langs de groene polders en de schilderachtige omgeving. Kortom, Oudewater is een unieke plek waar geschiedenis en gezelligheid samenkomen.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Oudewater te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Montfoort, Lopik en Krimpenerwaard, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws