Weekmail Kampen

Al het nieuws uit Kampen

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit ‘s-Heerenbroek, Grafhorst, IJsselmuiden, Kampen, Kamperveen, Mastenbroek, Reeve, Wilsum en Zalk direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

De laatste editie van de Weekmail in ’t kort. Vincent Corjanus brengt nieuw album ‘Een Melancholische Dans’ uit, opgenomen in Parijs. ● Vrijwilligersprijs in Kampen wordt voor de 32e keer uitgereikt ter waardering van vrijwilligers. ● Woke cultuur en feminisme beïnvloeden dorp Zalk met lokale beweging ‘Broezz’nde Kleusies’. ● Een minuut stilte voor Jan Boom voor de bekerwedstrijd Wilsum 1 – VSCO ’61 1. ● Voetbalcompetitie 2024-2025 start op 21 september in de eerste klasse D. ● Collecteweek HandicapNL ondersteunt meer dan 2 miljoen Nederlanders met een handicap. ● Gemeente Kampen organiseert gratis rijvaardigheidstoets voor senioren om verkeerskennis op te frissen.
 
En verder… Kampen zoekt nieuwe Klimaatburgemeester via oproep aan inwoners. ● Bibliotheek Kampen helpt met het ‘wassen’ van moeilijke brieven voor inwoners. ● Vanaf 24 september geen spoedaanvragen voor paspoort of identiteitskaart door nieuwe modellen. ● Bouw van 31 woningen in Dorpskern fase 2 in Reeve is gestart. ● Cursus ‘Opkomen voor jezelf’ biedt ondersteuning bij grenzen stellen en assertiviteit. ● College vraagt gemeenteraad om mening over nieuwbouw multifunctioneel centrum Oosterholthoeve. ● Burgemeester Sander de Rouwe overhandigt zilveren legpenning aan Jan Visser.
 
Kampen staat bekend om haar rijke historie en prachtige ligging aan de IJssel. De stad ademt een authentieke sfeer uit, met haar historische binnenstad en vele monumenten. Daarnaast biedt Kampen volop mogelijkheden voor recreatie en ontspanning, met haar mooie stadsparken en de nabijheid van het water. Ook op cultureel gebied valt er genoeg te beleven, met diverse musea en een levendig theaterleven. Kortom, Kampen is een stad waar je kunt genieten van haar historie, natuur en culturele activiteiten.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Kampen te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op dinsdag en vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Oldebroek, Zwartewaterland en Hattem, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws