Weekmail Ermelo

Al het nieuws uit Ermelo

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Ermelo direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

De laatste editie van de Weekmail in ’t kort. Voorbereidingen voor de vernieuwing van de Markt starten in augustus. ● Veiligheidsregio toont begrip voor financiële problemen van gemeenten. ● EFC’58 speelt gelijk tegen Zwart-Wit’63 in bekertoernooi. ● Restaurant LazyTiger opent opnieuw ondanks hoge dwangsommen. ● SGP vraagt om geld voor versnelde woningbouw. ● Michelle van Middendorp biedt verzorgingstrends in haar salon aan. ● Zeeweg in Ermelo afgesloten voor asfaltwerkzaamheden op 11-13 september.
 
En verder… AquaVitaal ondersteunt kankerpatiënten met speciale zwemgroep. ● Esther Ouwehand vraagt minister om in te grijpen bij eendenslachterij. ● Scholen vragen om laptops of tablets voor kinderen. ● Shantykoor Ermeluiden en Zonnebloem werken samen voor geldwerving. ● DVS’33 Ermelo blijft ongeslagen na overwinning op HBC. ● Benjamin Roemeon wordt ‘Man of the match’ bij DVS’33. ● Pannenkoekenhuizen blijven populair, vooral onder senioren.
 
Ermelo staat bekend om haar prachtige natuur en uitgestrekte bossen, waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Daarnaast biedt de gemeente een breed scala aan sport- en recreatiemogelijkheden, zoals een modern zwembad en diverse sportverenigingen. Ook is Ermelo rijk aan cultureel erfgoed, met historische gebouwen en een levendig centrum met gezellige winkels en horecagelegenheden. Kortom, Ermelo is een ideale plek voor natuurliefhebbers, sportievelingen en cultuurliefhebbers die op zoek zijn naar rust en ontspanning.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Ermelo te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op vrijdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Putten, Harderwijk en Zeewolde, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws