Weekmail Ameland

Al het nieuws uit Ameland

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Ballum, Buren, Hollum en Nes direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

De laatste editie van de Weekmail in ’t kort. Politie informeert over oplichting op Ameland op 4 september. ● Jacht gezonken na brand, zoektocht naar opvarenden zonder resultaat. ● Ouderen zijn essentieel voor vrijwilligerswerk en ondersteuning in de samenleving. ● Vijfde editie van Octane’s Classic and Coffee evenement in Buren. ● Jackelyn Slagter-Drenth is scheidsrechter, actief in verschillende steden. ● Aanleg van glasvezel in Buren gestart, woningen in 2024 aangesloten. ● Burgemeester Monique de Boer van Roerdalen stopt in 2025.
 
En verder… Website Doortrappen.frl biedt fietsroutes voor senioren in Fryslân. ● Plezierjacht gezonken na brand op de Noordzee, zoektocht gestart. ● Zeilboot gezonken boven Ameland, Kustwacht zoekt naar opvarenden. ● Jacht gezonken na brand, somberheid over lot opvarenden. ● Cruciale getuigen in zedenzaken op Ameland nog niet gevonden. ● Schip gezonken na brand boven Ameland, opvarenden nog niet aangetroffen. ● Jacht in brand op Noordzee gezonken, zoektocht naar opvarenden gestart.
 
Ameland staat bekend om haar prachtige natuur en uitgestrekte stranden. Het eiland biedt volop mogelijkheden voor wandel- en fietsliefhebbers, met kilometers aan goed onderhouden paden. Daarnaast is Ameland rijk aan historie, met haar karakteristieke dorpjes en eeuwenoude vuurtoren. De gemeente heeft ook een levendige cultuur, met diverse evenementen en festivals gedurende het jaar. Ameland is een ideale bestemming voor rustzoekers, natuurliefhebbers en mensen die willen genieten van de authentieke sfeer van het eiland.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Ameland te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Noardeast-Fryslân, Dantumadiel en Waadhoeke, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws