Weekmail Overbetuwe

Al het nieuws uit Overbetuwe

De Weekmail is een nieuwsbrief die elke editie weer vol staat met berichten over inwoners, verenigingen, lokale bedrijven en van de gemeente. Meld jezelf, buren, familie, collega’s en vrienden gratis aan om de Weekmail te ontvangen.

Schrijf je in en ontvang elke editie van de Weekmail met het laatste nieuws uit Andelst, Driel, Elst, Hemmen, Herveld, Heteren, Homoet, Oosterhout, Randwijk, Slijk-Ewijk, Valburg en Zetten direct in je mailbox.

Gemakkelijk in je e-mail

Blijf van al het nieuws op de hoogte zonder dat je eindeloos op je telefoon hoeft te scrollen. We verzamelen voor jou alle belangrijke en leuke berichten uit de gemeente en sturen die in de ochtend in één overzichtelijke mail naar je toe, die je daarna op je gemak kunt lezen.

Blijf op de hoogte

De laatste editie van de Weekmail in ’t kort. Peertjes plukken in Elst op 14 september met hulp van vrijwilligers. ● Gemeenteraad Overbetuwe dringt aan op woningbouw in Vriezenenk, Elst. ● Brandweer blust rietbrand aan Tielsestraat in Herveld. ● Expositie van Liesbeth Brinkhuis in MFC ’t Knooppunt, Valburg. ● Wielrenster Sofie van Rooijen behaalt drie podiumplaatsen en EK-deelname. ● Monumentale boerderij te koop voor 1,1 miljoen met veel grond. ● Drielse Veer vaart langer tijdens Airborne Wandeltocht op 7 september.
 
En verder… Verkoop kavels Vriezenenk door Rentambt tegen wil van omwonenden. ● Baptistengemeente Midden-Betuwe viert 25-jarig jubileum op 5 september. ● Gemeente Overbetuwe koopt Sint Leonarduskerk en Parochiehuis voor dorpshuis. ● Overval op distributiekantoor in Herveld succesvol, maar later mislukte actie. ● Oefenwedstrijden eerste mannenteam eindigen in 2-2 stand. ● Plan voor hoge windmolens langs A15 stuit op weerstand. ● Oldtimer Treffen op 22 september in Valburg met diverse voertuigen.
 
Overbetuwe staat bekend om haar groene landschap en historische dorpen. Met meer dan 45.000 inwoners biedt de gemeente een mix van rust en bedrijvigheid. Je vindt er diverse natuurgebieden, zoals de uiterwaarden van de Rijn en de Betuwe. Daarnaast zijn er tal van fiets- en wandelroutes om van te genieten. De gemeente heeft ook een rijke geschiedenis, met monumentale panden en archeologische vondsten. Overbetuwe biedt een prettige leefomgeving met goede voorzieningen, zoals scholen, winkels en sportfaciliteiten.

Schrijf je nu in

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws en evenementen door je aan te melden voor de digitale Weekmail en ontdek alles Overbetuwe te bieden heeft. Je ontvangt het actuele nieuws in de Weekmail per e-mail op donderdag.

Nieuws uit buurgemeenten

Je kunt je ook aanmelden voor nieuws uit andere gemeenten, zoals Lingewaard, Beuningen en Arnhem, om op de hoogte te blijven van het nieuws uit die plaatsen.

Weekmail brengt je al het laatste nieuws